Falja e Gjakut

Fiksohu.com > Falja e Gjakut

Falja e Gjakut


Zhanri:  Drame

Një familje shqiptare është shqyer nga një vrasje, duke rezultuar në një gjakmarrje që gjen Nik. Ai dhe motra e tij jan detyruar qe te lene shkollen per te marre persiper bisnesin e familjes.

[wp-like-locker]

http://fiksohu.us/review/U http://fiksohu.us/review/S
http://fiksohu.us/review/4 http://fiksohu.us/review/f
http://fiksohu.us/review/G http://fiksohu.us/review/j
http://fiksohu.us/review/e http://fiksohu.us/review/F
http://fiksohu.us/review/m http://fiksohu.us/review/9
http://fiksohu.us/review/M http://fiksohu.us/review/7

http://fiksohu.us/review/Z
[/wp-like-locker]

Shiko Trailer Shiko Posterin

IMDB - Informacion

One Response to Falja e Gjakut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *