Fiksohu.com Blog

spider-man-2 0

Spider-Man 2 (2004)

Peter Parker është i rrethuar me problemet në dështimet në jetën e tij personale ndërsa ai lufton me një shkencëtar të shkëlqyer të quajtur Doktor Oto Octavius.  

spiderman-2002 0

Spider-Man (2002)

Jeta e Piter Parkerit ndryshon në momentin kur e ardhmja e tij bëhet pjesë e jetëve të të gjithëve. Një luftë mes heroit dhe njeriut të thjeshtë, thirrjes së detyrës dhe dashurisë, vetes dhe...

rampage-president-down 0

Rampage President Down (2016)

Bill Uilliamson është kthyer, gjallë dhe fuqishëm, për të kryer një mision përreth Uashingtonit. Këtë herë ai do që të shkaktojë një përçarje më të madhe të popullsisë në SHBA, e cila rezulton me...

road-games 0

Road Games (2015)

Ditët e nxehta të verës shndërrohen të errëta dhe ogurzeza për dyshen që bëjnë auto stop Xhekun dhe Veronikën, kur ngatërrohen në mënyrë të pashpjegueshme me një çift të martuar misterioz dhe një vrasës...

money-monster 0

Money Monster (2016)

Në një emision në lidhje me bursat dhe me tregtinë e aksioneve do të krijohet një situatë e pakëndshme, kur një investitor do të shfaqet në emision me një armë dhe duke marrë peng...

3450 0

Ghostbusters (2016)

Pas pushtimit të Manhatanit nga fantazmat, entuziastet e aktiviteteve paranormale, Erin Gilbert dhe Ebi Jats, inxhinierja nukleare Xhilian Holtzman, dhe punonjësja e metrosë Peti Tolan, bëhen bashkë për të ndaluar kërcënimin që vjen nga...

3453 0

AmeriGeddon (2016)

Një përshkrim fiktiv i së ardhmes ku një organizatë terroriste globale bashkohet me Kombet e Bashkuara për të prishur rrjetin elektrik të Shteteve të Bashkuara dhe për të vendosur ligjin ushtarak. Do duhet një...

39jyxfevrrulgbh88f5eizrtoeo 0

ARQ (2016)

Rentoni ka krijuar një makineri, e cila ka shkaktuar që koha të ripërsëritet gjatë një grabitjeje në shtëpinë e tij. Gjithashtu ai do të përpiqet të shpëtojë ish të dashurën e tij dhe ndërkohë...

kung-fu-panda 0

Kung Fu Panda (2008)

Në Luginën e Paqes, Po Panda e gjen veten të zgjedhur si luftëtar Dragon  përkundër faktit se ai është i trashë dhe krejt fillrstar në artet marciale. Shkarko Filmin http://abinitio.me/Z27l2

bolt 0

Bolt (2008)

Një qen me emrin Bolt dhe një vajzë me emrin Penny yll në serinë televizive të quajtur goditja Bolt në të cilën karakteri ka superfuqi të  ndryshme dhe duhet vazhdimisht të pengojë planet e këqia...